Over ons

SCIOPENG biedt de beste opleidingen en cursussen in de breedte van het publiek domein: Wmo, Jeugd, Schulddienstverlening, Zorg, Participatie, Werk & Inkomen en ruimtelijk domein. Je kunt deelnemen aan zowel klassikale opleidingen als onze e-learning trajecten. Voor organisaties bestaat de mogelijkheid voor maatwerk. Haal bijvoorbeeld de opleiding in huis (incompany training), wissel klassikaal leren af met e-learning of kies voor coaching on-the-job, casuïstiekbespreking of intervisie. Indien er behoefte is aan opleidingsadvies of maatwerk kun je contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen, indien gewenst, een gesprek met je inplannen. Onze opleidingen binnen het sociaal domein zijn alom bekend en geprezen. Bekijk het gehele aanbod hier.

Naast opleidingen biedt SCIOPENG ook cursussen aan in het publiek domein en de zorg. Denk hierbij aan Cursus Wmo, Cursus Actualiteiten, Cursus Echtscheidingen, Basiscursus budgetbeheer, Oriëntatiecursus Jeugdwet enzovoorts. Na aanwezigheid van minimaal 80% van de cursus of opleiding ontvang je een certificaat van deelname. Na het met goed gevolg afleggen van de proeve van bekwaamheid (opleiding Wmo Consulent en Jeugdconsulent) ontvang je het certificaat ‘Proeve Van Bekwaamheid’. De opleiding Jeugdconsulent is SKJ-geaccrediteerd.

De docenten van SCIOPENG
De opleidingen en cursussen die wij aanbieden worden gegeven door een docent die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen rondom beleid-, wet- en regelgeving. Ze halen deze kennis niet alleen uit de actualiteiten maar ook uit hun eigen werk omdat ze werkzaam zijn in de praktijk. Ze weten waar ze over praten en kunnen hun kennis uitstekend overbrengen. Wij investeren in al onze studenten, cursisten en docenten door ze grondig te scholen en betrokken te zijn bij het leerproces.

Traineeship publiek domein en zorg
Naast een cursus of opleiding sociaal domein kun je tevens bij SCIOPENG terecht voor traineeships. Meerdere keren per jaar start er een uitdagend traineeship waar een bepaald aantal personen aan kan deelnemen. Na het traineeship kom je bij SCIOPENG in dienst en ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers. Het voordeel van een SCIOPENG traineeship in het sociaal domein is dat je uitgebreid opgeleid wordt en daarna direct een uitdagende functie kunt vervullen. Dat maakt het de ideale start van je carrière in het sociaal domein. Bekijk de actuele traineeships in onze vacaturebank.

Bel of mail gerust voor meer informatie over onze opleidingen en cursussen!
T 030 – 7670016
E cursussen@sciopeng.nl of gebruik het contactformulier
www.sciopeng.nl